Alarmare impotriva efractiei

    

Sistemele de alarmã antiefracţie profesionale sunt cele mai eficiente şi mai intalnite sisteme de protecţie electronicã. Aceste soluţii vă ajută să vă asigurați persoanele apropiate, proprietățile și afacerile dumneavoastră, fiind protejate permanent de ameninţãri nedorite. Ȋn funcţie de natura obiectivelor protejate existã o gamã largã de soluţii tehnice, de la sisteme compacte destinate mediului rezidenţial la sisteme modulare sau adresabile destinate cladirilor comerciale, industriale sau instituţii publice.

 

Ȋn funcţie de modalitatea de conectare a elementelor de detecţie şi semnalizare, vã punem la dispoziţie sisteme cablate, cu conectare prin cabluri ecranate şi sisteme wireless, unde comunicarea se realizeaza prin conexiuni radio, sau sisteme mixte care combina ambele tehnologii.

 

Pentru a corespunde nevoilor specifice ale activității dumneavoastră, putem integra sistemele de alarma antiefracție cu sistemele de supraveghere video si sistemele de control acces, asigurând astfel un nivel ridicat de protecţie. Oferta noastra pentru sisteme de alarma cuprinde: centrale (cablate, wireless), tastaturi (LED, LCD, touch screen), detectoare de mişcare (PIR, MW, duale), detectoare de geam spart, detectoare de soc/vibraţii, detectoare de inundaţii, contacte magnetice, bariere infrarosu, avertizoare optice şi acustice, comunicatoare SMS/GPRS, s-au IP pentru controlul de la distanta..

Avantaje

Scad

riscul de efracție prin detecția mișcării a persoanelor

Smart control

pentru access de pe tableta sau mobil. Rapid, usor si eficient.

Analiza

acustică la spargerea geamului

Detectia

ușilor și geamurilor deschise, a perforării peretelui, tavanului sau al planseului prin analiza vibrațiilor

Raportarea

evenimentelor prin SMS sau online

Armare

se poate realiza integral sau parţial in functie de zonele dorite

Clienti multumiti