Sisteme de supraveghere video

    

Evoluţia permanentã a tehnologiei ȋn domeniul de securitate cu sistemele de supraveghere video IP digitale sunt soluţii din ce in ce mai complexe, şi vin cu mult mai multã funcţionalitate, utilitate a calitãţii imaginii, inteligenţã şi fiabilitate. Cea ce solicitã un nivel ridicat de pregãtire şi experientã pentru instalarea lor.

 

Componentă importantă în cadrul sistemelor integrate de securitate, supravegherea video permite monitorizarea în timp real a persoanelor sau a evenimentelor la nivelul perimetrului, căilor şi zonelor de acces.

 

Sistemele de supraveghere video oferã soluţii de ȋnaltã performantã, fiind ideale pentru supravegherea activitaţii de producţie, halelor, depozitelor, spaţiilor comerciale, magazinelor de orice profil, parcãrilor şi a imobilelor.

 

Imaginile ȋnregistrate, pot fi vizionate local pe monitor, on-line pe desktop sau laptop, tabletã sau smartphone (IOS si Android)

 

Gama de echipamente performante și experienţa specialiștilor noștri ne recomandă pentru proiectarea, configurarea și instalarea sistemelor de supraveghere video de orice complexitate coform reglementarilor ȋn vigoare.

 

Integrând cele mai noi tehnologii în domeniu contactaţi-ne pentru a afla detalii despre modul în care compania dumneavoastrã poate beneficia de tehnologia IP avansatã sau tehnologia analog.

Avantaje

Permite

monitorizarea în timp real a persoanelor sau a evenimentelor la nivelul perimetrului, a căilor şi zonelor de acces cu: camere fixe, camera rotative 360 grade, camera cu infrarosu, laser şi thermoviziune pentru vizualizare nocturna, ceea ce ofera o identificare şi documentare a intrusului in zona supravegheatã.

Ofera

soluţii de inaltã performanţã cu tarife pentru toate buzunarele fiind ideale pentru supravegherea activitaţii de productie, halelor, depozitelor, spatiilor comerciale, magazinelor de orice profil, parcarilor şi a imobilelor, zonelor de acces

Integrand

cele mai noi tehnologii în domeniu contactaţi-ne pentru a afla detalii despre modul în care compania dumneavoastrã poate beneficia de tehnologia IP avansatã sau tehnologia analog.

Smart control

Sistemele comercializate şi instalate de noi permit vizualizarea on-line a activitaţii supravegheate cat şi redarea inregistrãrilor in timp real, condiţia este ca echipamentul sã fie conectat la reţeaua de Internet. Accesul fiind realizabil de pe desktop/laptop s-au smartphone/tableta (android sau IOS)

Clienti multumiti